Fit worden met je vrienden tijdens Bootcamp- of kickbokslessen bij Legendary Sports (vanaf €14)

Geweldige workout voor zowel je kracht als conditie

Fit worden met je vrienden tijdens Bootcamp- of kickbokslessen bij Legendary Sports (vanaf €14)
Nog: Hebben!
21
uren
42
mins
52
sec

Nu €14,00

 • Korting 65%
 • Oude prijs €40,00
 • Bespaar €26,00
Kies je deal:
 • 10 lessen Kickboxing bij Legendary Sports

  65% korting - Bespaar € 26,00

  € 14,00
 • 10 Bootcamp sessies in de buitenlucht bij Legendary Sports

  74% korting - Bespaar € 56,00

  € 19,00

Highlights

  • Raak in topvorm met 10 trainingen bij Legendary Sports
  • Kies uit kickboxen of bootcamp lessen
  • Train je techniek, kracht en explosiviteit
  • Verlies vet, bouw een geweldige conditie op en leer jezelf verdedigen!
  • De bootcamp lessen worden gegeven door professionele Obstacle Run instructeurs

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is 3 maanden geldig, vanaf 22 juli 2014 t/m 21 oktober 2014. Te gebruiken op alle dagen van de week. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt. Het is ook mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via de website. Wanneer je op de website bent, scroll je naar beneden en klik je op het logo van AmigoAmigo. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar Legendary Sports.

Beschrijving

Nu het vakantie is fiets je niet meer naar school, sprint je niet meer om de metro te halen en loop je geen 14 verdiepingen met de trap. Je kunt nu rondjes gaan rennen totdat je een ons weegt, maar AmigoAmigo heeft wat leukers voor jou geregeld! Je kunt nu namelijk 10 bootcamp sessies doen in de buitenlucht. Mocht je bootcamps niks vinden, dan kun je ook 10 kickbokslessen nemen bij Legendary Sports in Amsterdam.

Kies uit
 • €14 voor deelname aan 10 kickbokslessen bij Legendary Sports (waarde €40)
 • €19 voor deelname aan 10 bootcamp sessies bij Legendary Sports (waarde €75)


Naast dat kickboxen een ontzettend gave sport is, is het geweldig voor je lijf. Je verbrandt vet, je bouwt een fantastische conditie op en je leert jezelf te verdedigen. Bij Legendary Sports worden techniek en conditietraining gecombineerd in één waanzinnige les. Zowel de handen als de benen worden gebruikt met stoten en trappen uit sporten zoals karate en taekwondo. Als je kickboxen nou nóg niet hardcore genoeg vind, ga dan bootcamp lessen doen! Een bootcamp les bij Legendary Sports is een full body workout in de buitenlucht. De training wordt gegeven door een ervaren Obstacle Run instructeur en is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, beginners als gevorderden. De hele training wordt gebaseerd op jouw persoonlijke doelen en niveau. 75 minuten lang train je je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. Tegelijk zul je vet verliezen, spieren opbouwen en een geweldige conditie opbouwen. Dit doe je afwisselend met hardlopen, intervaltrainingen en fitness oefeningen. Hierbij gebruik je geen ingewikkelde apparaten, alleen maar de natuur (trappen, bankjes, speeltoestellen) en elkaar. Lekker back to basics dus. Na 10 bootcamp lessen ben jij in topvorm! 

Legendary Sports

Legendary Sports

Legendary Sports heeft één missie: het bevorderen van jouw gezondheid. Voor diverse sporten leveren zij Personal Trainers en lessen in groepsverband. Legendary Sports is niet alleen gericht op sport, maar ook op het verbeteren van je gedragspatronen. Daarbij wordt er gestreefd naar een gezonde en actieve levensstijl. Om dit te bereiken vind je bij Legendary Sports naast de gediplomeerde trainers ook fysiotherapeuten en diëtistes. Samen zorgen zij ervoor dat de cliënten en sporters hun doelen op een veilige maar vlotte manier bereiken.
Adres: Ottho Heldringstraat 3, Amsterdam 1066 AZ

Lestijden:

Kickboksen Ladies Only 
- Maandag 20:30 
- Woensdag 19:30 
- Vrijdag 18:30 

Kickboksen gemengd 
- Dinsdag 19:00 
- Donderdag 20:00 
- Zaterdag 10:30 

Legendary Bootcamp
- Dinsdag 19:00 Rembrandtpark
- Donderdag 19:00 Rembrandtpark 
- Zondag 11:00 Amsterdamse Bos
https://www.legendarysports.nl/