€9 ipv €20,25 - Onbeperkt genieten van heerlijke spareribs bij 't Steakhouse

Inclusief stokbrood met kruidenboter!

€9 ipv €20,25 - Onbeperkt genieten van heerlijke spareribs bij 't Steakhouse
Nog: Hebben!
00
uren
29
mins
03
sec

Nu €9,00

 • Korting 55%
 • Oude prijs €20,25
 • Bespaar €11,25

Highlights

  • Onbeperkt genieten van heerlijk sappige en malse spareribs
  • Eet zo veel als je wilt voor nog geen €10!
  • Inclusief zelfgemaakt stokbrood met kruidenboter
  • Het vlees wordt bereid op een klassieke houtskoolgrill 
  • Gezellig restaurant gelegen in Amsterdam Zuid vlakbij het Vondelpark
  • 't Steakhouse gebruikt alleen het allerbeste vlees!

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is 3 maanden geldig, vanaf 25 april 2014 t/m 24 juli 2014. Te gebruiken op maandag t/m zondag. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Maximaal 6 vouchers per persoon. Het is wel mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Op vrijdag & zaterdag verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via 020-6715949. Op andere dagen verplicht reserveren op de website Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar 't Steakhouse.

Beschrijving

All You Can Eat dineren. Erg aantrekkelijk, maar uit eten gaan blijft vaak prijzig. De keuze uit gerechten waarvan je zo veel kunt eten als je wilt tegen een vaste prijs is groot. Sushi, tapas, hotwings en natuurlijk ook spareribs. Voor dit laatste gerecht hebben we een geweldig aanbod voor je: je kunt nu namelijk zo veel spareribs eten als je wilt bij 't Steakhouse aan de Amstelveenseweg. "Het hoeft niet lekker te zijn, als het maar veel is." Dit gaat niet op voor de spareribs bij 't Steakhouse. Deze zijn namelijk van het lekkerste Ierse vlees van de beste slagers van Amsterdam. Gegrild op een klassieke houtskoolgrill maken ze de allerlekkerste ribs van Amsterdam: echt onbeperkt genieten dus!   


De deal:
 • €9 voor zoveel spareribs als je maar wilt! (waarde €16,50)
 • Inclusief zelfgemaakt stokbroodje met kruidenboter (waarde €3,75)steakhouse-amstelveenseweg-tekstHeerlijke spareribs eten, geen boodschappen doen, niet koken en ook nog eens geen afwas. Klinkt goed toch? En dan ook nog eens je buikje rond eten voor maar €9! Klinkt te mooi om waar te zijn? Is het niet, geloof je het nog steeds niet? Probeer de ''hebben'' button eens!;)

Steakhouse Amstelveenseweg

Steakhouse Amstelveenseweg

Steakhouse in Amsterdam Zuid serveert al meer dan 20 jaar de lekkerste steaks, spareribs en nog veel meer van de grill. Al het vlees dat geserveerd wordt is 100% Iers en afkomstig van de beste slagers uit Amsterdam. Voor een avondje heerlijk dineren ben je hier aan het goede adres!

steakhouse-amstelveenseweg-bedrijf

Openingstijden:
Maandag t/m zondag 17:00-23:00


Adres:
Amstelveenseweg 170
1075 XP Amsterdam


http://www.steakhouse.nl/