Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, tosti en een drankje | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, tosti en een drankje

Schieten met met 1:1 replica wapens!

Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, tosti en een drankje
Nog: Hebben!
11
uren
12
mins
51
sec

Nu €9,00

 • Korting 68%
 • Oude prijs €28,95
 • Bespaar €19,95

Highlights

  • Airsoft arrangement inclusief 75 bullets, een tosti en een drankje
  • Airsoft is Paintball "the next generation"
  • Schieten met 1:1 replica wapens (van M16's tot MP 5's)
  • Ga los in een realistische militaire simulatie
  • 2 teams strijden tegen elkaar om uitdagende missies te volbrengen
  • De Airsoft arena is speciaal opgezet om alle soorten spellen te kunnen spelen, zoals capture the flag, verover de brug, the president en nog veel meer.
  • Ideaal team-, club- of huisuitje

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 21 oktober 2015. Te verzilveren bij de Airsoft loods. Minimale leeftijd is 16 jaar. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt. Het is ook mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via het online boekingsysteem. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar je reservering.


Beschrijving

In de huid kruipen van een soldaat, de leiding nemen over jouw special force team of gewoon lekker oorlogje spelen, iedereen heeft hier wel eens aan gedacht na het zien van een spannende film. Tuurlijk heb je wel eens met je vrienden een rondje paintball gespeeld. Maar nu is er Airsoft, een millitaire simulatie waarbij twee teams het tegen elkaar opnemen om uitdagende missies te volbrengen. En het spannendste van allemaal, bij Airsoft wordt er gebruik gemaakt van 1:1 replica's van bestaande wapens. De wapens komen exact overeen met de wapens van de politie en het leger. Om het allemaal nog realistischer te maken krijgen jullie de beschikking over een echte legeruitrusting om een onvergetelijke ervaring op te doen. Samen met je team ga je opzoek naar de vijand, wie neemt de leiding en wie durft zich op te offeren voor het team? Heb je de oorlog gewonnen? Bespreek de veldslag nog eens rustig met je team onder het genot van een tosti en een drankje.

De deal:
 • Entree voor de loods van Airsoft plus 75 kogels gratis inclusief een tosti en een drankje voor maar €9 (waarde 28,95)


De Airsoft arena is speciaal opgezet om alle soorten spellen te kunnen spelen, zoals capture the flag, verover de brug, the president en nog veel meer. Op sommige plekken heb je heel goed overzicht, maar daar kan je makkelijk geraakt worden. Snel handelen is daar essentieel. Beschut onder auto's kun je anderen raken zonder dat je gezien wordt, maar je bent daar minder wendbaar. Wat doe jij... beschut çampen'of vol in de aanval?


Airsoft Loods

Airsoft Loods

Airsoft Loods (Rijkevorsel) 
Adres: Painball Loods, Merksplassesteenweg 104 2310 Rijkevorsel België 
Openingstijden: Maandag - Vrijdag 15:00u - 23:00u, zaterdag 10:00u - 23:00u, zondag gesloten.


http://www.airsoftloods.be/