€9 ipv €46,90 - 2,5 uur paintballen, boogschieten plus een hamburger met frites

Inclusief 50 paintballs!

€9 ipv €46,90 - 2,5 uur paintballen, boogschieten plus een hamburger met frites
Nog: Hebben!
17
uren
35
mins
50
sec

Nu €9,00

 • Korting 80%
 • Oude prijs €46,90
 • Bespaar €37,90

Highlights

  • 2,5 uur painballen Inclusief 50 paintballs
  • Na het paintballen een heerlijke burger met frites!
  • Naast het paintballen kun je ook GRATIS boogschieten 
  • Inclusief uitrusting: gezichtsbescherming, overall en paint-gun in bruikleen
  • Ook mogelijk om 's avonds te spelen!
  • Je kunt je voucher verzilveren bij drie locaties: het strand in Ermelo, de boerderij in Ewijk en de manege in Rotterdam
  • Perfect voor een uitje met je studentenvereniging!

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 15 januari 2015. Te verzilveren bij Paintball Boerderij Ewijk, Paintball Manege Rotterdam en Paintball Strand Ermelo. Minimale leeftijd is 18 jaar. Boogschieten is niet mogelijk bij Paintball Manege Rotterdam. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt. Het is ook mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via het online boekingsysteem. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar je reservering.

Beschrijving

Het studiejaar is weer begonnen. Dat betekent dat je weer voor jezelf moet koken, je moet je eigen was doen en vooral hard aan de studie. Tijd voor iets leuks dachten wij van AmigoAmigo. En wat is er nu leuker dan je vrienden af te knallen met een paintball geweer? Trommel je medestudenten, jaarclub of vriendengroep op en ga de strijd aan! Paintballen, boogschieten, een lekkere burger met frites en dat allemaal met een dikke korting!

De deal
 • €9 voor 2,5 uur paintballen en boogschieten bij Paintball Strand Ermelo, Paintball Boerderij Ewijk of bij Paintball Manege Rotterdam, inclusief een hamburger met patat en 50 paintballs! (waarde €46,90)Je kan maar liefst 2,5 uur lang paintballen om voor eens en altijd duidelijk te maken wie van jouw Amigo's de stoerste is. De eerste 50 paintballs krijg je met deze deal erbij! Naast het paintballen, kun je ook je innerlijke Robin Hood eruit halen bij het handboogschieten. Na al deze inspanning is het natuurlijk tijd voor ontspanning. In de gezellige BurgerBar op het terrein kun je een lekkere burger met frites eten en een drankje drinken. Eventuele meningsverschillen over wie de beste was, kunnen hier uiteraard ook uitgebreid besproken worden! ;-)

Paintball Strand Ermelo
Een verjaardag, dispuutdagje of teamuitje kunnen perfect op het Paintball Strand Ermelo of Paintball Boerderij Ewijk gevierd worden. Geen reden voor een feestje?! Met deze korting heb je eigenlijk ook geen reden nodig! Trommel al je vrienden op en ga de strijd aan, Amigo's!

Paintball Strand Ermelo | Paintball Boerderij Ewijk | Paintball Manege Rotterdam

Waar strand Horst vroeger bekend stond als strand waar men kwam voor ontspanning en rust, is dat nu wel anders. Keiharde paintball actie heeft zijn intrek genomen op het uiterste puntje van strand Horst. Op maar liefst 6 enorme velden gevuld met boten, uitkijkposten, rioolbuizen en autowrakken waan je je op een heus slagveld. Een overheerlijke burger van de gloednieuwe BurgerBar en paintballen op een bijzondere locatie!

Je kunt ook bij de andere locaties terecht met je AmigoAmigo-voucher. De monumentale boerderij in Ewijk is omgebouwd tot een geweldige paintball locatie. Rondom de boerderij speel je op twee enorme velden met alle denkbare objecten om je in of achter te verschuilen. Boten, boomhutten, autowrakken.. You name it, they have it!

De derde locatie is een oude manege in Rotterdam. Gevuld met een vliegtuigwrak, uitkijkposten een legertruck en de beste hideouts om je in te verschuilen. Het gedimde licht maakt het extra spannend!

Paintball strand 


Paintball Strand (Ermelo) 
Adres: Strand Horst, Palmbosweg 8, 3853 LB Ermelo
Openingstijden: maandag en dinsdag gesloten, woensdag en donderdag van 19:00u - 00:00u, vrijdag van 15:00u - 00:00u en zaterdag van 09:30u - 00:00u, zondag gesloten.

Paintball Boerderij (Ewijk) 
Adres Groene Heuvels 1, 6644 KX Ewijk
Openingstijden:
maandag gesloten, dinsdag t/m donderdag van 19:00u - 23:00u, vrijdag van 15:00u - 23:00u en zaterdag van 10:00u - 23:00u, zondag gesloten.

Paintball Manege (Rotterdam)
Adres: Bergse Linker Rottekade 20, 3056 LA Rotterdam 
Openingstijden: 
maandag t/m vrijdag van 15:00u - 23:00u, zaterdag van 10.00u - t/m 23.00u, zondag gesloten


http://www.paintballboerderij.nl/