€14,75 ipv €31 - Uitgebreid 3 gangen à la carte menu bij Coco's keuken

Met o.a. keuze uit entrecote, tongrolletjes, schnitzel met gebakken uien en nog veel meer!

€14,75 ipv €31 - Uitgebreid 3 gangen à la carte menu bij Coco's keuken
Nog: Hebben!
06
uren
51
mins
33
sec

Nu €14,75

 • Korting 52%
 • Oude prijs €31,00
 • Bespaar €16,25

Highlights

  • Kies je favoriete voor, hoofd- en nagerecht voor maar €14,75!
  • Keuze uit o.a. entrecote, tongrolletjes gevuld met zalm en witte wijnsaus, schnitzel met gebakken uien, spek en champignons en nog veel meer!
  • Genomineerd voor verkiezing leukste restaurant van Amsterdam
  • Top cijfers op IENS: een 8.0 voor eten, een 8.1 voor service en een 7.3 voor decor
  • Perfect voor een avondje bijkletsen met je Amigo's!

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf moment van aankoop t/m 20 januari 2015. Te gebruiken op maandag t/m zaterdag. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Je kan zoveel vouchers kopen als je wilt (ook leuk om cadeau te doen).

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via: 020- 6310023. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar Coco's Keuken.

Beschrijving

Jij als student kunt natuurlijk hartstikke goed koken. Maandag maak je pasta pesto, dinsdag eet je wraps, woensdag een diepvriespizza in de oven, voor donderdag een armzalig soepje, vrijdag een gezond broodje hamburger, zaterdag gooi je de frituurpan vol en op zondag eet je kliekjes. Zo gaat het week in week uit bij jou, maar hier kun je nu verandering in brengen. Wij hebben een deal voor jullie zodat je een avondje kunt genieten van een heerlijk 3 gangen diner! 

De deal
 • €14,75 voor een uitgebreid 3 gangen menu a la carte bij Coco's keuken (waarde €31)


De keuze is reuze bij Coco's Keuken, als voorgerecht kun je bijvoorbeeld carpaccio nemen, als hoofdgerecht een lekkere entrecote en om het helemaal af te maken als dessert een dame blanche. Zie hieronder de volledige kaart.

Het restaurant is makkelijk te bereiken (een kwartier vanaf Centraal Station). Neem is wat anders dan je makkelijke studentenmaaltijd en verwen jezelf met een heerlijk 3 gangen diner à la carte!
Wat anderen vonden

Eten (10), Service (9), Decor (10)

Ik heb vandaag heerlijk gegeten bij jullie met mijn vrouw. Stokbrood met kruidenboter om te beginnen en samen hebben we de Parma salade en de Gamba's gedeeld gewoon heerlijk. mijn vrouw nam de schnitzel met brie en ik de spareribs toppie alles met salade, gebakken aardappels sauzen, en groenten(vers) geserveerd!! zeer vriendelijke bediening en een gezellige en kleurrijke inrichting en aantrekkelijk geprijsd ik zou zeggen ga zo door.- 30 mei 2014 - Andre91, IENS.nl


Eten (9), Service (9), Decor (8)

Vanavond heerlijk gegeten met mijn vrouw zeer uitgebreide kaart vriendelijke bediening. goede antipasta vooraf en ik nam de gamba's in pittige tomatensaus en als hoofd een tournedos met Zalm en chedderkaas en mijn vrouw een Schnitzel met spek, ui en champignons en nog 10 verschillende schnitzels op de kaart. koffie toe en onze avond kon niet meer stuk kom zeker nog een keer terug. - 29 april 2014 - 2606goed, IENS.nl

Eten (10), Service (9), Decor (8)

Ik lunch en dineer hier regelmatig. het eten is perfect, zeker gezien de prijs die je ervoor betaald. ook de service is zeer goed. ze houden gezellige thema-avonden. het is een echte aanrader!! ga ernaartoe en ervaar het zelf!!. 10 september 2013 - ingrid77, IENS.nlCoco's keuken

Coco's keuken

Het concept Coco's keuken is om mensen bij elkaar te brengen. Bij Coco's keuken kun je terecht voor een heerlijke en gezonde vers bereide maaltijd, uitstekende koffie, heerlijk ijs, werkplekken met Wifi, ontmoeting met buurtgenoten en nog veel meer! Het aanbod verschilt per locatie en per seizoen.AdreCoco's Kadoelerbreek:

Banne Buikslootlaan 147

1034 AC Amsterdam


Openingstijden: 

Maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 21:00 uur


http://www.cocoskeuken.nl/