Begin je autorijopleiding met 10-14 lessen + praktijkexamen + theorie-pakket bij Rijcoach Amstelland (vanaf €199) | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Begin je autorijopleiding met 10-14 lessen + praktijkexamen + theorie-pakket bij Rijcoach Amstelland (vanaf €199)

Kies het pakket dat het beste bij jou past!

Begin je autorijopleiding met 10-14 lessen + praktijkexamen + theorie-pakket bij Rijcoach Amstelland (vanaf €199)
Nog: Hebben!
32
uren
58
mins
11
sec

Nu €199,00

 • Korting 70%
 • Oude prijs €685,00
 • Bespaar €486,00
Kies je deal:
 • 10 rijlessen + praktijkexamen + eigen verklaring + theorie-examen

  70% korting - Bespaar € 486,00

  € 199,00
 • 12 rijlessen + praktijkexamen + eigen verklaring + theorie-examen

  70% korting - Bespaar € 540,00

  € 229,00
 • 14 rijlessen + praktijkexamen + eigen verklaring + theorie-examen

  69% korting - Bespaar € 579,00

  € 249,00

Highlights

  • Rijles-pakketten van 10, 12 of 14 autorijlessen
  • Inclusief praktijkexamen en theorie-pakket!
  • Persoonlijke begeleiding door vakkundige instructeurs en altijd les van jouw eigen rijcoach!
  • Door de Rijopleiding In Stappen methode heb je minder lessen nodig voordat je het praktijkexamen af kunt leggen
  • Hoge kwaliteit, persoonlijke begeleiding, een prettige sfeer en structuur in de lesopbouw!
  • Bovengemiddeld slagingspercentage!

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is geldig vanaf het moment van aankoop t/m 23 augustus 2015. De geldigheid heeft betrekking op de eerste les, je eerste les dient dus uiterlijk op 23 augustus 2015 plaats te vinden. Alleen geldig bij beginnende bestuurders en bij een volledige rijopleiding bij Rijcoach Amstelland.

Aankoop: Maximaal 1 voucher p.p. te gebruiken. Het is wel mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht een afspraak maken o.v.v. AmigoAmigo via 06-23835080. Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar je afspraak.

Meer informatie: Alleen geldig voor beginnende leerlingen zonder enige rijervaring. Een les duurt 60 minuten. Minimale leeftijd om te lessen is 18 jaar. Na je eerste les zal je instructeur je vragen om nog een extra lespakket bij te boeken van 10 lessen. Je instructeur bepaalt wanneer je klaar bent voor het praktijk-examen. Het praktijk-examen is alleen geldig bij een volledige opleiding bij Rijcoach Amstelland. Maximaal 1 voucher per persoon te gebruiken (wel meerdere mogelijk als cadeau). Als er meer dan 3 maanden tussen je lessen zit - en dit niet overlegd is met de instructeur - dan vervalt je voucher. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Beschrijving

Lekker studentikoos met het openbaar vervoer is tegenwoordig ook niet iets waar je trots op kan zijn. De OV-kaart is nu wel even gratis maar de trein, metro en tram werken vaak niet mee. Wij weten ook wel dat er voor sommige onder ons nou eenmaal geen andere optie is in verband met het studentenbudget, maar wij hebben daar gelukkig een oplossing voor! Een autorijles-pakket met 10, 12 of 14 rijlessen inclusief praktijkexamen en theorie-pakket bij autorijschool Rijcoach Amstelland voor een betaalbare prijs!


Kies uit:
 • €199 voor 10 rijlessen + praktijkexamen + online theoriecursus + theorieboek (waarde €719)
 • €229 voor 12 rijlessen + praktijkexamen + online theoriecursus + theorieboek (waarde €805)
 • €249 voor 14 rijlessen + praktijkexamen + online theoriecursus + theorieboek (waarde €891)Rijcoach AmstellandEen rijles duurt 60 minuten en worden gegeven door een vakkundige rijinstructeur en je hebt altijd dezelfde instructeur. Lessen inplannen in de avond en in het weekend is ook mogelijk, dus je kan makkelijk om jouw drukke studentenleven heen werken! Naast de lessen zit er bij ieder pakket een praktijkexamen. Bij Rijcoach Amstelland staat begeleiding op maat op de eerste plek. Ze praten dan ook liever over een rijcoach in plaats van instructeur. Iedereen krijg de juiste aandacht die hij of zij nodig heeft en wordt van a tot z begeleid. Goede en nuttige lessen die je klaarstomen voor het uiteindelijke examen en het leven op de weg! Profiteer van deze korting en haal jouw roze pasje!

Rijcoach Amstelland

Rijcoach Amstelland is een jonge, dynamische rijschool in Amstelveen, Amsterdam en omgeving die een Rijopleiding-In-Stappen-gecertificeerde rijopleiding biedt aan iedereen die van plan is het RIJBEWIJS-B te halen. Je krijgt een goede en gedegen rijopleiding volgens de RIS (Rijopleiding In Stappen) of Reguliere methode en een zeer persoonlijke begeleiding van start tot volgroeid beginnend bestuurder.


Rijcoach Amstelland

Klik hier voor de Facebook pagina


www.rijcoach-amstelland.nl