Sunset BBQ Cruise met Live muziek - 19 Augustus | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Sunset BBQ Cruise met Live muziek - 19 Augustus

Live disco-muziek van DJ Dans Anders

Nog: Hebben!
53
uren
41
mins
16
sec

Nu €23,50

 • Korting 40%
 • Oude prijs €39,50
 • Bespaar €16,00

Highlights

  • 4 uur durende MiniCruise over het IJ
  • Ontvangst met Prosecco
  • Heerlijke BBQ vers aan boord bereid
  • Disco-hitjes van DJ Dans Anders!

Voorwaarden

Geldigheid: Je voucher is te gebruiken op Zaterdag 19-8-2017. Niet geldig i.c.m. andere acties.
Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via  www.rederijhetij.nl/amigoamigo. Reserveren uiterlijk voor 21.00 op de dag voor vertrek (12 Augustus). Print je voucher uit en neem de uitgeprinte voucher mee naar de opstapplaats.
Vertrektijd: Opstaptijd vanaf 18.00u. Vertrek om 18.30 dus kom niet te laat! Je vertrekt vanaf Steiger 14, Ruyterkade. Achter Amsterdam Centraal Station.

Annuleren: Annuleren is niet mogelijk. Je koopt een ticket voor toegang op de dag zelf. 

Beschrijving

Een zwoele zomeravond op het water! Laat de drukte van de stad achter je en stap aan boord in Amsterdam voor een 4 uur durende MiniCruise over het IJ en Markermeer. Een zomeravond lekker ontspannen op het zonnige bovendek met een drankje in de hand en prachtige live-muziek

Geniet van de swingende disco nummers van DJ Dans Anders. Dat wordt zeker dansen op het bovendek! Ondertussen geniet je van een heerlijke BBQ en de ondergaande zon. Wat is er nou mooier dan op een zomeravond op het water te zijn met alle ingrediënten om eens heerlijk te ontspannen? Proef het goede leven deze zomer bij Rederij het IJ!


De deal

 • €23,50 voor een 4 uur durende vaartocht + BBQ + Live muziek + ontvangst met Prosecco voor één persoon op Zaterdag 5 augustus 2017 (waarde €39,50)

Je wordt ontvangen door de kapitein en de bemanning op het schip 'de Stortemelk'. Om 14.00u vertrekt het schip voor de drie uur durende vaartocht over het Amsterdamse IJ en het Markermeer. Op het schip kun je vanaf het grote bovendek genieten van het mooie uitzicht over het waterRederij het IJ

Rederij het IJ verzorgt al een paar jaar boottochten, uitjes en feesten op het water. Rederij het IJ heeft twee schepen die te huur zijn voor een bedrijfsfeest, bruiloft of familie uitje. Voor de individuele arrangementen wordt gebruik gemaakt van het stijlvolle cruiseschip de Stortemelk. Het schip is voorzien van 3 salons en 3 buitendekken waaronder een prachtig groot bovendek. Rederij het IJ organiseert alle boottochten met veel zorg en kwaliteit zodat iedereen enthousiast van boord gaat.


http://www.rederijhetij.nl/