Definitief ontharen voor je Benen met ONBEPERKT IPL behandelingen | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Amsterdam

Definitief ontharen voor je Benen met ONBEPERKT IPL behandelingen

Onbeperkt is ook écht onbeperkt!

Nog: Hebben!
21
uren
56
mins
15
sec

Nu €99,00

 • Korting 89%
 • Oude prijs €954,00
 • Bespaar €855,00

Highlights

  • Onbeperkt is ook echt onbeperkt: zo veel behandelingen als je wilt
  • Just Wellness is een professionele en prachtige salon in de Amsterdamse Jordaan
  • IPL-behandelingen zijn 100% veilig, pijnloos en snel
  • Inclusief gratis intake-gesprek
  • Na je intake kun je gelijk behandeld worden!
  • Effectieve behandeling: nooit meer scheren of waxen

Voorwaarden

Geldigheid: Je eerste behandeling moet ingepland zijn vóór 29 December 2016. De geldigheid slaat op de eerste behandeling. Na de eerste behandeling, kun je onbeperkt terecht bij Just Wellness. Te gebruiken op maandag t/m zaterdag. Niet geldig i.c.m. andere acties.

Aankoop: Maximaal één voucher per persoon. Het is wel mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren o.v.v. AmigoAmigo via 020 - 622 45 05. Print je voucher uit en neem de geprinte voucher mee naar Just Wellness.

Beschrijving

Laat je soms dat leuke jurkje hangen in de kast omdat je benen op die van gorilla's lijken? Benen scheren is gewoon niet leuk om te doen, met goedkope scheermesjes heb je elke keer minimaal 3 wondjes en de duurdere scheermesjes passen gewoon niet in je studentenbudget. Daarnaast doet waxen pijn en de haartjes blijven nooit zo lang weg als je had gehoopt, over epileren nog maar niet gesproken. Hoe fijn zou het zijn als je nooit meer je benen hoeft te scheren! Daarom hebben wij van AmigoAmigo dé perfecte deal voor jou.   

Bij Just Wellness in Amsterdam is definitief ontharen ook écht definitief! Mocht er over 2 jaar een haartje terugkomen op je benen? Dan kun je gewoon een nieuwe afspraak boeken, zonder extra bij te betalen! Je hebt een Onbeperkt aantal behandelingen, en zodra je je eerste afspraak hebt gemaakt heb je een onbeperkte looptijd!

De deal

 • €99,- voor onbeperkt IPL behandelingen voor je hele benen bij Just Wellness (waarde €954,-)


Laat je benen zo vaak als jij het nodig vindt behandelen bij Just Wellness, onbeperkt!

Ben je niet bekend met de IPL Methode van definitieve ontharing? We leggen kort aan je uit hoe het werkt. Bij de IPL (Intense Pulse Light) Methode worden er sterke lichtflitsen 'afgevuurd' op de zone die je wil ontharen. De energie van de lichtflitsen wordt via de haren getransporteerd naar het haarzakje. Dit haarzakje wordt verwarmd en zal worden vernietigd waardoor er geen nieuwe haren meer uit zullen groeien. Heerlijk haarvrij dus!


Just Wellness

Just Wellness

Beautysalon Just Wellness ligt midden in het hart van de gezellige Jordaan in Amsterdam. Verscholen tussen de kleine straatjes en bekende grachten vind je een oase van rust en licht als je Just Wellness binnenstapt. Er zijn vier behandelruimtes, waarvan er twee speciaal zijn ingericht voor duobehandelingen. Perfect dus voor ontspanning voor jou en je Amigo's!Adres: 
Nieuwe Leliestraat 133
1015 SN Amsterdam

Openingstijden: 
Maandag t/m zaterdag: 10.00 - 22.00 uur
Zondag: Geslotenwww.justwellness.nl