Eén hele dag genieten bij Thermen Holiday | AmigoAmigo: De beste kortingen voor studenten in Rotterdam

Eén hele dag genieten bij Thermen Holiday

Nog: Hebben!
236
uren
56
mins
07
sec

Nu €13,95

 • Korting 57%
 • Oude prijs €32,50
 • Bespaar €18,55

Highlights

  • Lekker een dag genieten in het Thermen Holiday Wellness resort
  • Ga bijvoorbeeld in de Kelosauna, Hobbitsauna of de Die Hard sauna
  • Inclusief löyly-rituelen
  • Maak vrij gebruik van geurend scrubzout en Palmolive douchegel
  • Er zijn ook speciale dames- of badkleding dagen
  • Ga weer in complete chill-modus naar huis
  • Leuk om met een vriend(in) te gaan

Voorwaarden

Geldigheid:Je voucher is geldig vanaf het moment van aankoop t/m 17-11-2017. Niet geldig i.c.m. andere acties, arrangementen, badenkaarten of avondtarief. De voucher is niet inwisselbaar voor geld of een ticket voor een andere periode.

Aankoop: Maximaal 4 vouchers per persoon. Het is mogelijk om vouchers cadeau te doen aan anderen.

Reserveren: Verplicht reserveren via de website. Print je voucher uit en neem je uitgedraaide voucher mee naar Thermen Holiday. Kijk op www.thermenholiday.nl voor de openingstijden en badkledingdagen.

Extra informatie: Er is sprake van een toeslag van €3.95 die geldt van vrij t/m zo en op de badkledingdagen en damesdagen. Deze toeslag dient op de genoemde dagen bij de receptie van Thermen Holiday te worden afgerekend. Bij bepaalde vertrekken is het gebruik van een badjas en slippers verplicht, die kun je zelf meenemen, kopen of huren.

Leeftijd: Vanaf de leeftijd van 14 jaar is iedereen welkom. Personen onder de 18 jaar mogen Thermen Holiday alleen onder begeleiding van een volwassene bezoeken. Bij twijfel over de leeftijd, kan naar een identiteitsbewijs gevraagd worden.


Beschrijving

Als student zijnde ben je altijd druk aan het studeren of aan het feesten. Maar soms is het gewoon fijn om een dag tot rust te komen en even heerlijk te relaxen. En hoe kun je nou beter ontspannen dan in een groot wellness resort waar je gebruik kan maken van super veel verschillende sauna's en baden? Begin bijvoorbeeld eerst rustig in de kruidentempel of de whirpool en ga daarna voor de bijzondere hobbit sauna. En voor de échte liefhebber is er nog de 'die hard sauna' die tot wel 95 graden gaat!

Thermen Holiday is het bekendste wellness resort in de randstad en beschikt over maar liefst 12 sauna's. Het resort is zeer gastvrij en ze willen je dag zo ontspannen mogelijk maken. Houd je er niet zo van om in je blootje rond te lopen? Elke dinsdag (met uitzondering van de eerste dinsdag van de maand), en de tweede en laatste zaterdag van de maand is het badkleding dag.

De deal

 • €13,95 voor een dagentree bij Thermen Holiday voor één persoon (waarde €32,50)


Bij de dagentree heb je toegang tot alle baden en sauna's van Thermen Holiday. Ook kun je deelnemen aan verschillende löyly-rituelen. Dat zijn opgiet rituelen waarbij de luchtvochtigheid in de sauna flink wordt verhoogd. Daarna worden er oliën toegevoegd en begint de löyly-meestser(es) met een handdoek cirkels te draaien om de vochtige lucht goed te verspreiden.Wat anderen vinden

Kwaliteit 4/5

27-12-2015 - "Deze sauna is erg ruim en overzichtelijk. Veel verschillende soorten sauna's en baden. Ook kan je hier heerlijk lunchen tussen de middag en hebben ze heerlijke verse sappen." -  Stephanie v., tripadvisor.nl

Kwaliteit 4/5

19-12-2015 - "Kleine, schone sauna. Heerlijk genoten van o.a. zwembad (klein), stoomcabines, kruidensauna, kleurensauna, infrarood-sauna en vele anderen. Partner massage ikzelf hamman: heerlijk. Lunch en diner ook prima verzorgd. " - A. v, tripadvisor.nl

Kwaliteit 5/5

15-02-2016 - "Ik heb mijn partner verrast met een dagje Thermen Holiday voor Valentijnsdag. Ze vond het geweldig! Heerlijk ontspannen in al die verschillende sauna's (volgens mij hebben we ze nog niet eens allemaal gezien) en daarna een lekkere maaltijd in het restaurant. We zaten wel een beetje vol na ons hoofdgerecht want het was best veel. Ik weet al wat ik volgend jaar ga doen op 14 februari ;)" -  Lennard, zoover.nl


Thermen Holiday

Thermen Holiday is een oase van rust in de Randstad en biedt een wereld vol wellness met bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. In het restaurant kan je genieten van verse sappen, mooie lunchgerechten en heerlijke diners.

Adres:
Prinses Beatrixlaan 10, 3121 JN Schiedam

Openingstijden:
364 dagen per jaar geopend (1 januari gesloten).
Zondag t/m donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag en zaterdag: 10:00-23:30

http://www.thermenholiday.nl/